výtvarník, řemeslník a hledač

Život šel dál

Život šel dál


Další aťasy, další výstavy a další práce, lezení po skalách a pomalé stabilizování se v životě. No moc mi to nešlo a svůj život se stále snažím vybalancovat. Je to jako chůze na slacklajně. Padám a naskakuju zpátky, v jedné ruce štětce a v druhé vrtačku. Hned mě napadá, že bych to moh zkusit namalovat. A ještě baťoh na záda.. 
No nic, vzpomínky. Je toho hodně, co se mi honí hlavou. A samozřejmě ženský, to jsou fakt můzy. A někdy zase harpyje, ale bez nich by to byla nuda. No a vlastně velice často jsem maloval, abych byl v jejich očích zajímavější (alespoň jsem si to myslel). A namalovat reálnej akt to jsem neuměl a asi by mě to ani nebavilo. Tak jsem si začal představovat jak na ně nahé maluju a roztírám po nich tu barvu. Jenže to bych si užil jenom já a já to chtěl nějak zaznamenat, fotka by mě asi neuspokojila, tak jsem začal dělat první obtisky jejich těl. To mě fakt bavilo. Našel jsem z toho ještě dvě fotky, tak je dám časem sem na web.
Ale už dlouho jsem to nedělal, tak to asi brzy zrealizuju, jen musím nějaké ty objekty ukecat. Tak to zkusim a dám vědět jak to dopadlo.